Muziekcomputer voor de horeca

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Een horeca muziekcomputer voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een muziekcomputer in de horeca voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Backsound aan het juiste adres! Bij ons kunnen de kleinste cafés tot de grootste restaurantketens terecht voor een muziekcomputer speciaal voor de horeca. Ieder horecabedrijf heeft andere behoeftes, en met ons maatwerk kunnen wij als geen ander op die verschillende behoeftes inspelen. De Backsound muziekcomputer geeft u toegang tot miljoenen nummers in meer dan honderd verschillende genres. Met onze systemen kunt u dus altijd een afspeellijst creëren die precies past bij de sfeer in uw horecagelegenheid. Wij leveren onze producten aan de hand van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Backsound is uw partner wanneer u een muziekcomputer in de horeca voor een scherpe prijs zoekt. Lees snel verder om meer te weten te komen over alle mogelijkheden die we u vanuit Backsound kunnen bieden, of neem direct contact op met een van onze adviseurs.

Achtergrondmuziek voor uw restaurant

Bent u eigenaar van een restaurant? Dan weet u natuurlijk als geen ander dat een goede muziekcomputer in de horeca niet mag ontbreken. Met een lekker nummer wordt niet alleen een fijne sfeer in uw restaurant gecreëerd, maar het zorgt er bovendien voor dat gasten meer zullen spenderen. Wanneer er een goed nummer gedraaid wordt is het veel aantrekkelijker om nog even lekker te blijven zitten en te genieten van een paar kopjes koffie of thee. Ook het toetje wordt dan zeker niet overgeslagen! Daarbij is niet alleen het type muziek van belang, maar ook is het belangrijk om het volume goed in de gaten te houden. Gasten moeten goed een gesprek kunnen hebben over de muziek. Die mag niet als storend ervaren worden, maar hij moet ook hard genoeg aan staan om goed hoorbaar te zijn. Met het handige remote systeem van iBacksound kunt u het volume gewoon bepalen vanaf uw smartphone. De Backsound muziekcomputers voor de horeca zorgen voor de perfecte muziek zodat uw gasten optimaal kunnen genieten.

Een muziekcomputer in de kroeg

Ook in de kroeg wordt de stemming pas echt gezet wanneer precies het goede nummer bij de juiste atmosfeer gespeeld wordt. Hier gebruikt u natuurlijk ook de muziekcomputer van Backsound voor. Overdag draait u hiermee wellicht lekker ontspannen nummers waar uw gasten van kunnen genieten met een kopje koffie en een stuk gebak. ‘s Avonds gebruikt u de muziek juist om ervoor te zorgen dat mensen in een feeststemming komen. Met de muziekcomputers voor de horeca van Backsound zet u de toon voor de sfeer in de ruimte. Met het programma Music Planner kunt u een planning maken in uw muziekcomputer. Als u een ontspannen afspeellijst met muziek van singer-songwriters in de middag gebruikt, en een afspeellijst met vrolijke popmuziek in de avond, kunt u met de Music Planner een tijdstip instellen wanneer deze omgewisseld worden. Zo heeft u de mogelijkheid om de muziekcomputer bepaalde muziek af te laten spelen op een specifiek tijdstip en een vooraf ingeplande dag. Als u in uw kroeg druk bezig bent, hoeft u daar zelf dus helemaal niet meer aan te denken.

Horeca verzoeknummers draaien

Hebben uw gasten regelmatig een verzoek voor een bepaald nummer? Ook dit is geen probleem als u de Backsound muziekcomputers gebruikt in de horeca. In de appstore kunt u gratis de Backsound Request App downloaden. Deze werkt samen met uw muziekcomputer. Wanneer een gast een nummer aanvraagt, kunt u het via uw smartphone gemakkelijk opzoeken. Dit nummer stuurt u vervolgens met een druk op de knop naar de muziekcomputer. Zo draait u dus altijd de nummers die perfect afgestemd zijn op de wensen van uw gasten!

De technologie van Backsound

Al jarenlang staat backsound bekend als toonaangevende leverancier van hard- en software voor (achtergrond)muziek in Nederland. Onze revolutionaire muziekcomputers voor de horeca hebben een scherpe prijs en zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Daarbij voorzien wij onze klanten van excellente service. Niet alleen beantwoorden wij vakkundig al uw vragen; ook wanneer u bij uw muziekcomputer een storing ervaart kunt u snel bij ons terecht. Wij zijn 24/7 beschikbaar bij storing. Aangezien de meeste problemen gewoon op afstand opgelost kunnen worden, kunt u in een mum van tijd weer de beste muziek afspelen. Ook heeft u toegang tot de nieuwste ontwikkelingen van Backsound. Wat dacht u bijvoorbeeld van iBacksound, een handige app waarmee uw smartphone of iPad dient als afstandsbediening voor uw muziekcomputer?

Contact voor muziekcomputer horeca

Wilt u na het lezen van deze informatie ook een muziekcomputer in de horeca voor een scherpe prijs aanschaffen? Dan neemt u natuurlijk contact op met Backsound! Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie, beantwoorden uw vragen, en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Neem telefonisch contact op door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Laat via het contactformulier uw gegevens achter u wordt zo snel mogelijk benaderd door een ervaren specialist van Backsound. Met een muziekcomputer van Backsound bent u gegarandeerd voorzien van de beste muziek in uw horecagelegenheid!