Features

 • Gebruiksvriendelijke software
 • 23 jaar ervaring
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • 24 uur per dag bereikbaar

Spotify

Het is van groot belang om te onthouden dat streaming diensten zoals Spotify, Deezer, Soundcloud en YouTube niet openbaar mogen worden afgespeeld in commerciële ruimtes. Deze diensten zijn uitsluitend bedoeld voor privégebruik en zijn niet toegestaan voor zakelijke doeleinden, zelfs niet als u een zakelijk abonnement heeft. Het gebruik van Spotify is specifiek gericht op consumenten.

Wij benadrukken sterk dat u alleen muziek via Backsound moet afspelen om aan de wettelijke voorschriften te voldoen. Mocht u toch graag Spotify-afspeellijsten willen gebruiken, bieden wij een legale oplossing via de Backsound Speler. Met onze ontwikkelde importmusic tool, kunt u op een wettelijke manier uw Spotify-afspeellijsten importeren naar onze Backsound Muziekcomputer. U hoeft alleen uw gebruikersnaam in te voeren of een speellijst te selecteren, en ons systeem zal de lijsten identificeren en importeren. Zo kunt u genieten van muziek op een legitieme manier in uw commerciële ruimte.

Spotify - Backsound

SONOS

Dankzij de Backsound software kunt u uw bestaande SONOS apparatuur optimaal benutten door gebruik te maken van de SONOS Port Audio Streamer. Met deze configuratie heeft u de mogelijkheid om elke individuele speaker of ruimte afzonderlijk te bedienen. Bovendien kunt u met de Backsound Remote app moeiteloos genieten van een uitgebreide selectie aan muziek.

Backsound is trots op onze status als erkende Sonos dealer. Ons team staat klaar om u deskundig advies te bieden wanneer u overweegt nieuwe audio-apparatuur aan te schaffen.

Sonos

Transformeer uw smartphone of PC tot een handige afstandsbediening

Ontdek de grensverleggende “Backsound Remote App” waarmee u moeiteloos uw muzieksysteem bedient, ongeacht uw locatie. Realtime inzicht in de huidige afspeellijst? Check. Gemakkelijk het volume aanpassen? Uiteraard. Zelfs genrekeuzes finetunen, liedjes opzoeken en downloaden behoort tot de mogelijkheden. Kortom, met de krachtige “Backsound Remote App” vervult u elke denkbare behoefte op het gebied van flexibele muziekbediening. Ervaar het nu zelf.

 • Beheer uw muzieksysteem moeiteloos, waar u ook bent
 • Met de intuïtieve “Backsound Remote App” heeft u de controle in uw handpalm.
 • Geen grote beeldschermen meer nodig
 • Naadloze integratie met multiroom-opstellingen voor een perfecte ervaring.
 • De remote is bedienbaar via smartphone of PC

Google play

Afstandbediening backsound muziekcomputer

Backsound Request app

Met de Backsound Request app kunnen uw bezoekers moeiteloos verzoekliedjes aanvragen. Deze handige app is beschikbaar via de Appstore en Playstore op uw smartphone en kan gratis gedownload worden. Zodra de app geopend is, kunnen gebruikers eenvoudig naar liedjes zoeken en bladeren door diverse hitlijsten. Met slechts één druk op de knop worden de verzoekjes direct doorgestuurd naar de Backsound muziekcomputer. Zodat u vervolgens de aangevraagde liedjes kunt beoordelen of afwijzen. Maak het aanvragen van verzoekliedjes gemakkelijk en plezierig met de Backsound Request app.

Google play

request

Blijf up-to-date met Backsound muziek updates

Met het Backsound Muzieksysteem blijft u moeiteloos bij met de nieuwste muziekupdates. Onze innovatieve technologie zorgt ervoor dat u altijd up-to-date bent met de meest recente muzikale releases. Dagelijks worden talloze nieuwe nummers toegevoegd aan ons uitgebreide repertoire. We houden nauwlettend alle hitlijsten in de gaten en zorgen voor regelmatige updates zodat u nooit achterloopt. Met de keuze uit tienduizenden verschillende speellijsten is er altijd wel iets dat aansluit bij uw stemming en smaak.

Geen internetverbinding op uw muziekcomputer? Geen zorgen. U kunt uw favoriete nummers eenvoudig downloaden naar uw Muziek Computer. Hierdoor kunt u altijd van uw muziek genieten, zelfs wanneer uw internetverbinding wegvalt. Bij Backsound is het onze missie om u een zorgeloze en persoonlijke muziekervaring te bieden.

– Keuze uit tienduizenden speellijsten
– Toegang tot miljoenen liedjes via directe onlineverbinding
– Stel zelf uw eigen speellijsten samen

Creëer meerdere muzikale ruimtes met Multirooms

Door simpelweg een extra geluidskaart aan uw computer te koppelen, kunt u genieten van het veelzijdige multiroom systeem. Hiermee heeft u de mogelijkheid om verschillende ruimtes te vullen met diverse muziekstijlen. Terwijl u in de bar de nieuwste top 40-hits afspeelt, klinkt in het restaurant rustige achtergrondmuziek. Elke geluidskaart kan tot 5 afzonderlijke ruimtes bedienen. Dit systeem integreert naadloos met de Remote en Request app voor een optimale ervaring.

Backsound multiroom

Waar u ook bent, overal ter wereld, speellijsten samenstellen

Met Backsound kunt u met slechts een gebruikersnaam en wachtwoord vanaf elke computer wereldwijd speellijsten creëren. Zodra u deze heeft samengesteld, wordt de speellijst automatisch in uw muziekprogramma geladen. Deze handige functionaliteit is bij uitstek geschikt wanneer uw klanten hun eigen speellijsten willen afspelen, bijvoorbeeld op feesten en evenementen. Hiermee heeft u altijd de juiste muziek klaarstaan, precies naar de wensen van uw klanten. Het is ook mogelijk om dit met spotify speellijsten te doen.

 • Creëer uw eigen speellijsten online via uw persoonlijke klantenpagina
 • Ideaal voor feesten en evenementen
 • ImportMusic Tool “De” spotify import tool voor muziekcomputers
 • Bied uw klanten de mogelijkheid om hun eigen speellijsten te maken
 • Overal ter wereld te gebruiken

speellijsten maken overal ter wereld

Backsound 24/7 Service

Heeft u service of ondersteuning nodig van Backsound? U hoeft alleen maar te bellen of ons via whatsapp een bericht te sturen. Wij zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag, op 088-4259888. Als u een storing ondervindt, kunnen we vaak op afstand assisteren om het probleem te verhelpen.

 • Direct online hulp beschikbaar.
 • Altijd een medewerker aan de lijn

Audio-oplossingen op maat

De juiste audio-apparatuur is essentieel voor het creëren van de optimale ervaring. De hoeveelheid speakers en hun plaatsing beïnvloeden de manier waarop geluid wordt verspreid. Onze deskundigen analyseren uw unieke situatie en bieden u het beste advies. Van luidsprekers en versterkers tot complete geluidsinstallaties, wij hebben de oplossing voor u.