Achtergrondmuziek horeca

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Hoogwaardige muzieksystemen van Backsound

Zoekt u een hoogwaardig muzieksysteem om achtergrondmuziek af te spelen in de horeca? Dan bent u bij Backsound aan het juiste adres! Wij leveren onze muzieksystemen aan een groot aantal verschillende bedrijven. Omdat wij onze eigen technologie ontwikkelen kunnen we altijd perfect inspelen op de wensen van onze klanten. Zo weet u dat een muzieksysteem van Backsound echt maatwerk is. Onze producten worden ontwikkeld op basis van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u achtergrondmuziek in de horeca nodig heeft voor een scherpe prijs, dan is Backsound uw partner! Lees verder om meer te weten over de mogelijkheden die Backsound voor u kan bieden, of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Achtergrondmuziek in de horeca

Als ondernemer met een eigen horecagelegenheid weet u ongetwijfeld hoe belangrijk achtergrondmuziek in de horeca is. Met goede muziek wordt er niet alleen een fijne sfeer gecreëerd, maar mensen blijven ook nog wat langer zitten. Als er net een lekker nummer op is wordt er wel een extra kop koffie of thee (of fles wijn) besteld. De muzieksystemen van Backsound zorgen voor de beste achtergrondmuziek in de horeca, en zijn bovendien erg makkelijk te bedienen. Zo kunt u de muziek helemaal afstemmen op de smaak van uw gasten. U heeft de keuze uit een groot aanbod aan afspeellijsten, dus er zit altijd wel muziek tussen die ideaal bij de stemming past. Bovendien is het ook erg belangrijk dat er goed op het volume gelet wordt. Uw gasten zullen de mogelijkheid willen hebben om over de muziek heen te praten, dus deze mag niet te hard staan en als storend worden ervaren. De achtergrondmuziek in de horeca mag zeker wel opvallen, maar zeker ook niet te hard staan. Met de handige iBacksound app kunt u uw muzieksysteem vanaf uw smartphone besturen, dus ook het volume veranderen. Zo heeft u altijd controle over de situatie.

Muzieksystemen van Backsound

Bij Backsound kunt u terecht voor een groot aanbod aan achtergrondmuziek voor de horeca. Wij bieden miljoenen nummers die wij onderverdeeld hebben in meer dan honderd genres. Met een abonnement voor achtergrondmuziek in de horeca bij Backsound heeft u onbeperkt toegang tot al deze nummers. U kunt bijvoorbeeld Backsound Radio aanzetten, een afspeellijst door ons gecreëerd op basis van genre. Zo hoeft u er zelf helemaal niet naar om te kijken en heeft u toch de beste muziek in uw horecagelegenheid. U kunt natuurlijk ook uw eigen afspeellijst samenstellen en deze afspelen.

Altijd de nieuwste hits

Met een abonnement voor achtergrondmuziek in de horeca van Backsound heeft u altijd toegang tot de nieuwste muziek. Wij zijn altijd bezig met het ontwikkelen van onze hard- en software. Ook blijven we up-to-date over de laatste hits en brengen we u hiervan op de hoogte. U kunt ervoor kiezen om dagelijks, wekelijks of maandelijks een bericht te krijgen van Backsound met daarin de nieuwste hits. Deze kunt u dan gemakkelijk via een druk op de knop downloaden op uw muzieksysteem. Heeft u het gemakkelijke zoeksysteem van Backsound gebruikt en kwam u er toen achter dat het nummer dat u wilt draaien niet in ons systeem staat? Stuur ons dan een bericht en binnen een werkdag heeft u het op uw muziekcomputer staan.

Rechtenvrije muziek in de horeca

Wanneer u in een openbare ruimte muziek wilt draaien, moet u kosten betalen aan Buma en Sena. Dit zijn de instanties die de makers van de muziek vergoeden. Buma betaalt componisten, tekstschrijvers en muziekuitgeverijen, en Sena geeft een vergoeding aan muzikanten en producten. Deze kosten kunnen voor u als ondernemer flink oplopen. U heeft bij ons de mogelijkheid om rechtenvrije achtergrondmuziek in de horeca af te spelen. Daar hoeft u geen vergoeding voor te betalen. U kunt deze muziek zelf downloaden, maar dit is een heel groot risico. Wordt bij een controle namelijk ontdekt dat u wel muziek die niet rechtenvrij is in uw pand af kunt spelen, dan moet u alsnog de vergoeding aan Buma en Sena betalen, en komt daar ook nog eens een boete bovenop. Met het rechtenvrije abonnement van Backsound bent u verzekerd dat u altijd rechtenvrije muziek gebruikt die helemaal legaal is, en hoeft u dus geen Buma of Sena kosten te betalen en loopt u bovendien niet het risico dat u een boete moet betalen. Ook qua rechtenvrije muziek hebben wij een zeer groot aanbod, en u kunt al snel duizend euro besparen in licentiekosten.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook de systemen van Backsound gebruiken voor achtergrondmuziek in de horeca? Of wilt u liever eerst wat meer informatie ontvangen? Wij komen graag bij u langs om onze service te presenteren. Ook kunt u contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Dit kan telefonisch door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever door Backsound teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter door het contactformulier in te vullen en u wordt zo snel mogelijk benaderd door een van onze medewerkers. Met een backsound muzieksysteem heeft u altijd de beste achtergrondmuziek in de horeca!