Muziekprogramma horeca

 • Gebruiksvriendelijke software
 • 23 jaar ervaring
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • 24 uur per dag bereikbaar

Beste muziekprogramma in de horeca

Bent u op zoek naar een hoogwaardig muziekprogramma voor de horeca? Dan bent u bij Backsound aan het juiste adres! Wij ontwikkelen al onze producten zelf en kunnen zo precies aan uw wensen voldoen. Wij zijn niet voor niets de toonaangevende leverancier van muziekprogramma hard- en software in Nederland! Zo leveren wij producten aan onder andere:

 • restaurants
 • cafés
 • kroegen
 • lunchbars
 • loungebars

En nog veel meer. De kleinste cafés tot de grootste restaurantketens kunnen bij Backsound terecht voor een muziekprogramma in de horeca. Onze producten worden gemaakt aan de hand van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Bent op zoek naar een muziekprogramma voor de horeca? Schakel dan de hulp in van Backsound! Wanneer u meer over onze producten te weten wilt komen, leest u dan verder of neem meteen contact op met een van onze adviseurs.

Toonaangevende technologie van Backsound

Backsound is al jarenlang leverancier van hard- en software voor (achtergrond)muziek. Wij leveren aan een groot aantal verschillende klanten, van sportschool tot uitvaartondernemer. Natuurlijk kunt u ook voor een muziekprogramma in de horeca bij ons terecht. Onze producten zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar wij bieden ze ook nog eens aan voor een verrassend lage prijs. Wij ontwikkelen geavanceerde technologieën en kunnen hierdoor inspelen op alle (muziek)vragen uit de markt. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze meest recente ontwikkeling, de iBacksound? Dit is een handige app waarmee uw smartphone of iPhone kan dienen als een afstandsbediening voor uw muziekprogramma in de horeca. Dit is zeer handig wanneer u druk bezig bent. Met een simpele druk op de knop maakt u een snelle aanpassing aan de nummers die u afspeelt.

Muziekprogramma voor de horeca

Voor cafés is het wel duidelijk waarom het zo belangrijk is om goede muziek te draaien. De muziek zorgt namelijk voor de sfeer in de ruimte. Het maakt een wereld van verschil of u de ontspannen muziek van een hippe singer-songwriter aan zet, of dat u uw gasten in de feeststemming brengt met de nieuwste Nederlandstalige popnummers of internationale DJs. Echter mag ook het effect van muziek in andere horecagelegenheden niet onderschat worden. Hier zijn verschillende redenen voor:

 • Met muziek kunt u de identiteit van uw restaurant benadrukken.
 • Een specifiek genre spelen dat aansluit bij de identiteit van uw restaurant zorgt dat uw gasten in een goede sfeer komen.
 • Uw medewerkers zullen meer gemotiveerd raken wanneer er muziek afgespeeld wordt als ze werken.
 • Gasten blijven langer zitten wanneer zij de muziek fijn vinden, en zullen dus nog een kopje koffie of thee (of een fles wijn) bestellen.
 • Wanneer u juist een snellere doorstroom wilt stimuleren helpt muziek ook, hoe meer beats per minute, hoe sneller uw gasten eten.

Een muziekprogramma in de horeca is dus een ideale manier om uw gasten en personeel te beïnvloeden.

Plan uw genre

Tegen lunchtijd snelle beats zodat u een goede doorloop heeft, later in de middag ontspannen muziek zodat gasten een extra kopje koffie bestellen en langer blijven zitten, en in de avond klassieke muziek (met een experiment is immers bewezen dat mensen bereid zijn meer te betalen voor hun kop koffie als er klassieke muziek gedraaid wordt). Dit is allemaal geen probleem met een Backsound muziekprogramma voor de horeca. Maak voor elk moment van de dag een aparte afspeellijst, en plan deze in met de handige Music Planner. Hiermee kunt u niet alleen het tijdstip van een bepaalde afspeellijst bepalen, maar u kunt ook een planning per dag maken.

De nieuwste hits in alle genres

Met een Backsound muziekprogramma in de horeca bent u altijd voorzien van de beste nummers die perfect bij uw horecagelegenheid passen. Ons muzieksysteem is voorzien van miljoenen nummers van meer dan honderd genres. Met ons handige zoeksysteem vindt u altijd het nummer waar u naar op zoek bent. Om constant op de hitlijsten voor te blijven voegen wij continu nieuwe muziek toe. U kunt ervoor kiezen om een bericht te ontvangen wanneer er nieuwe updates in uw genre beschikbaar zijn. Dit kan dagelijks, wekelijks of maandelijks. Met een druk op de knop downloadt u ze dan naar uw muzieksysteem. Bent u nu toch op zoek naar een nummer dat er niet bij staat? Geef het aan ons door en binnen een werkdag staat het nummer op uw computer.

Rechtenvrije muziek

Wanneer u muziek af wilt spelen moet u natuurlijk wel de makers van de muziek betalen. Om nu iedereen die betrokken is bij het nummer dat u afspeelt apart een bedrag over te maken is natuurlijk onrealistisch. Vandaar dat u de kosten betaalt aan Buma en Sena. Componisten, tekstschrijvers en muziekuitgeverijen ontvangen een vergoeding van Buma, en Sena betaalt de muzikanten en producenten. De kosten hiervan kunnen behoorlijk oplopen. Wilt u deze kosten niet betalen? Dan neemt u bij Backsound het rechtenvrije abonnement! Hiermee heeft u toegang tot een zeer groot aanbod aan rechtenvrije muziek, en heeft u dus geen Buma en Sena kosten. Dit kan u al snel €1000,- per jaar besparen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Backsound muziekprogramma voor de horeca? Wij komen graag bij u langs! Ook kunt u bellen naar onze ervaren medewerkers via 026-2020110 of vul het contactformulier in hier op de site. Er staat altijd een specialist voor u klaar om u te voorzien van informatie, of om een vrijblijvende offerte op te stellen. Met een Backsound muziekprogramma in de horeca heeft u altijd de beste nummers binnen handbereik!