Muzieksysteem horeca

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Horeca muzieksystemen voor een scherpe prijs

Zoekt u een horeca muzieksysteem voor een betaalbare prijs? Dan kunt u terecht bij Backsound! Wij verzorgen muzieksystemen voor een groot aantal verschillende bedrijven, van kleine cafés tot de grootste restaurantketens. Door maatwerk te leveren aan al onze klanten kunnen wij als geen ander inspelen op de diverse behoeftes. Een Backsound horeca muzieksysteem geeft toegang tot miljoenen nummers in meer dan honderd verschillende genres. Met de systemen kunt u dus altijd een afspeellijst maken die bij de sfeer van uw horecagelegenheid past. Bij het ontwikkelen van onze producten werken we aan de hand van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u een muzieksysteem in de horeca wilt voor een scherpe prijs is Backsound uw partner! Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden die Backsound u kan bieden, of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Achtergrondmuziek voor uw restaurant

Heeft u een eigen restaurant? Dan weet u natuurlijk als geen ander dat een goed muzieksysteem in de horeca niet kan ontbreken. U creëert met een lekker nummer niet alleen een fijne sfeer in uw restaurant, maar u zorgt er bovendien voor dat mensen langer blijven zitten. Het toetje wordt bijvoorbeeld al niet overgeslagen, en wanneer er net een goed nummer speelt zullen uw klanten eerder nog een paar kopjes koffie of thee bestellen. Hierbij is het niet alleen belangrijk om de juiste soort muziek voor uw doelgroep te spelen, maar ook het volume moet goed in de gaten gehouden worden. Het volume mag niet als storend ervaren worden en de gasten moeten de mogelijkheid hebben om eroverheen nog goed verstaanbaar te zijn. Echter moet u er wel voor zorgen dat de nummers goed hoorbaar zijn/ Met het handige remote systeem van Backsound, de iBacksound, kunt u het volume gewoon beheren vanaf uw smartphone. Een Backsound horeca muzieksysteem zorgt altijd voor de perfecte muziek waarmee uw gasten optimaal kunnen genieten.

Een muzieksysteem in de kroeg

Bent u ondernemer met een eigen kroeg? De stemming wordt natuurlijk pas echt gezet wanneer u het juiste nummer afspeelt op het juiste moment. Hiervoor gebruikt u natuurlijk ook het horeca muzieksysteem van Backsound. Overdag draait u lekker ontspannen nummer van singer-songwriters waarmee uw gasten kunnen genieten van een kop koffie en een stuk gebak. ‘s Avonds zorgt u ervoor dat uw gasten in de feeststemming komen door het draaien van beste Nederlandse popnummers. Of gaat u toch liever voor de laatste hits van internationale DJ’s? U kunt kiezen tussen deze en nog honderden andere opties met een Backsound muzieksysteem voor de horeca.

Nummers aanvragen

Hebben uw gasten regelmatig een verzoek voor een bepaald nummer? Bij het gebruik van een Backsound horeca muzieksysteem is dit geen probleem! In de appstore kunt u gratis de Backsound Request App downloaden. Deze werkt samen met uw muziekcomputer. Wanneer een gast een nummer aanvraagt zoekt u deze eenvoudig op met het handige zoeksysteem in de app. Met een druk op de knop verstuurt het vervolgens naar het muzieksysteem. Zo draait u dus ten alle tijden nummers die afgestemd zijn op de wensen van uw gasten, en kunt u hier snel op inspelen.

Altijd de nieuwste hits

Natuurlijk is het dan wel van groot belang dat de nieuwste hits die uw gasten willen luisteren gewoon beschikbaar zijn. Bij Backsound zijn we altijd bezig om onze muziekcomputers in de horeca te verbeteren. Dan hebben we het natuurlijk over zowel de software als de hardware. Zo voorzien wij u regelmatig van updates voor uw muziek, zodat u altijd de beste nummers in uw bibliotheek heeft staan. U heeft de mogelijkheid om periodiek, een keer per dag, week of maand, een bericht te ontvangen met daarin de nieuwste nummers uit de genres waarin u aangegeven heeft interesse te hebben. Met een druk op de knop downloadt u deze nummers vervolgens op uw muziekcomputer. Het is ook mogelijk om zelf een verzoek bij Backsound in te dienen voor nieuwe muziek. Deze nummers komen dan binnen een werkdag op uw muziekcomputer.

Toonaangevende technologie

Backsound staat al jarenlang bekend als toonaangevende leverancier van (achtergrond)muziek in Nederland. Het revolutionaire muzieksysteem voor de horeca heeft een scherpe prijs en is gemaakt van hoge kwaliteit. Ook bent u als klant verzekerd van excellente service. Niet alleen worden uw vragen vakkundig beantwoord, maar u heeft ook toegang tot onze 24/7 storingsdienst. Wanneer u problemen met het muzieksysteem ervaart, neemt u eenvoudig contact met ons op. Het kan in de meeste gevallen op afstand opgelost worden, waardoor u snel weer naar uw muziek kunt luisteren!

Contact met Backsound

Wilt u na het lezen van de informatie ook een muzieksysteem in de horeca voor een lage prijs aanschaffen? Neem dan contact op met Backsound! Onze specialisten staan u graag te woord om u te voorzien van informatie, uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Ook kunnen we bij u langskomen. Neem telefonisch contact op door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever gebeld worden door een van onze medewerkers? Vul dan het contactformulier in en laat uw gegevens achter. U wordt zo snel mogelijk benaderd door een specialist van Backsound. Met een horeca muzieksysteem van Backsound is uw horecagelegenheid altijd voorzien van de beste muziek!