Muzieksoftware horeca

 • Gebruiksvriendelijke software
 • 23 jaar ervaring
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • 24 uur per dag bereikbaar

Technologie van Backsound

Zoekt u muzieksoftware voor de horeca voor een scherpe prijs? Die vindt u bij Backsound! Wij zijn al jarenlang de leverancier van horeca muzieksoftware aan een groot aantal verschillende bedrijven, van de kleinste cafés tot de grootste restaurantketens. Wij leveren maatwerk aan al onze klanten en spelen zo als geen ander in op de diverse behoeftes. Met Backsound muzieksoftware in de horeca heeft u toegang tot miljoenen nummers in meer dan honderd genres. Met deze nummers heeft u de mogelijkheid om een afspeellijst te maken die perfect bij de sfeer in uw horecagelegenheid past. Al onze producten worden ontwikkeld aan de hand van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Heeft u horeca muzieksoftware nodig? Laat het regelen door de experts van Backsound! Lees hieronder meer over hoe wij dit doen, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Horeca muzieksysteem voor elke gelegenheid

Al jarenlang is Backsound de leverancier van hard- en software voor (achtergrond)muziek in heel Nederland. Wij hebben een groot aantal verschillende klanten, van sportschool tot uitvaartondernemer. Ook kunt u voor muzieksoftware in de horeca altijd bij ons terecht. Wij leveren onze producten bijvoorbeeld aan:

 • restaurants
 • cafés
 • lunchbars
 • loungebars

Zoals u ziet kunnen de kleinste cafés tot de grootste restaurantketens bij ons terecht voor excellente horeca muzieksoftware. Door geavanceerde technologieën te ontwikkelen kunnen wij altijd inspelen op alle (muziek)vragen uit de markt. Een voorbeeld hiervan is onze laatste ontwikkeling, de iBacksound. Met deze handige app tovert u uw smartphone of iPad om tot een afstandsbediening voor uw muzieksysteem. Met een simpele druk op de knop maakt u een snelle aanpassing aan de nummers die u afspeelt.

Muziek in de horeca

Waarom muziek zo belangrijk is in cafés is natuurlijk wel duidelijk: muziek bepaalt de sfeer. De muziek die u draait heeft een groot effect op uw gasten, help ze ontspannen met lekker jazzklanken of zorg voor een feeststemming door het draaien van de hipste DJs. Het effect van muziek mag u in andere horecagelegenheden echter ook niet onderschatten. Hier zijn verschillende redenen voor:

 • Met muziek benadrukt u de identiteit van uw restaurant
 • Door een specifiek genre af te spelen dat aansluit bij die identiteit creëert u de gewenste sfeer.
 • Als er fijne muziek gedraaid wordt blijven uw gasten langer zitten en zullen ze dus nog een kopje koffie of thee (of een fles wijn) bestellen.
 • Wilt u juist een snellere doorstroom stimuleren? Muziek met veel beats per minute zorgen ervoor dat uw gasten sneller eten. Zo komt er dus ook sneller een nieuwe tafel vrij.
 • Uit een experiment bleek dat mensen bereid te zijn meer te betalen voor een kop koffie wanneer klassieke muziek op de achtergrond te horen is. Muziek heeft dus ook nog invloed op de prijsperceptie van uw gasten.

Reden genoeg dus om over te gaan tot muzieksoftware in de horeca!

Een zorgvuldige planning

Het is daarom ontzettend belangrijk om de muziek aan te passen aan uw behoeftes. Snelle beats tegen de lunchtijd zorgen ervoor dat er gauw nieuwe tafels beschikbaar worden, en later in de middag wanneer het rustig is speelt u langzamere muziek, zodat uw gasten ontspannen nog een extra kopje koffie bestellen. Met de horeca muzieksoftware is dit alles super makkelijk. U maakt eenvoudig een afspeellijst voor elke periode. Geschikte nummers vindt u in ons handige zoeksysteem dat geordend is op genre. Vervolgens plant u de afspeellijsten in voor een bepaald tijdstip of op een specifieke dag met de Music Planner. U hoeft er vervolgens verder niet meer naar om te kijken.

Afstandbediening backsound muziekcomputer

Toegang tot de nieuwste hits

Met Backsound muzieksoftware in de horeca heeft u altijd toegang tot de beste nummers van uw favoriete genre. Bij Backsound houden we de hitlijsten voor u in de gaten, en voorspellen we welke nummers populair worden in het genre waar u interesse in heeft. U kunt er voor kiezen om dagelijks, wekelijks of maandelijks een bericht te ontvangen met daarin de nieuwste hits in uw gewenste genre. Deze downloadt u vervolgens eenvoudig met een druk op de knop naar het muzieksysteem in uw horecagelegenheid. Heeft u de zoekfunctie gebruikt en staat het nummer dat u af wilt spelen er niet in? Stuur ons dan een berichtje en binnen een werkdag staat het op uw muzieksysteem!

Contact met Backsound

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor horeca muzieksoftware van Backsound in uw horecagelegenheid? Neem dan eenvoudig contact op met onze specialisten door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever dat wij u langskomen? Dan kunt u uw gegevens achterlaten door middel van het contactformulier hier op de site. Er staat altijd een expert voor u klaar om u te voorzien van informatie, of om een vrijblijvende offerte op te stellen. Met de horeca muzieksoftware van Backsound heeft u altijd de beste nummers binnen handbereik!