Achtergrondmuziek winkel

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Achtergrondmuziek in uw winkel

Bent u ondernemer met een eigen winkel? Dan mag u het effect van achtergrondmuziek in uw winkel zeker niet onderschatten! Met de systemen van Backsound speelt u altijd de beste achtergrondmuziek af in uw winkel. U heeft toegang tot miljoenen nummers in meer dan honderd genres. Wilt u meer weten over de muzieksystemen van Backsound en de mogelijkheden voor achtergrondmuziek in uw winkel? Lees dan snel verder of neem meteen contact op met een van onze medewerkers.

Koopkracht verhogen met achtergrondmuziek

Dat het draaien van achtergrondmuziek in uw winkel een positief effect heeft op de koopkracht van uw klanten weet u als ondernemer natuurlijk wel. Maar hoe zit dat nu eigenlijk precies? Hoe kunt u achtergrondmuziek in uw winkel effectief gebruiken? Het begint bij het aantrekken van de juiste doelgroep. Zo kunt u door het draaien van de populairste DJ’s van het moment jongeren in uw winkel, en door klassieke muziek te draaien spreekt u een doelgroep aan die financieel in staat is om zich duurdere producten te veroorloven. Het is overigens ook bewezen dat de prijsperceptie van de klant hoger is wanneer er klassieke muziek of jazz in een winkel op de achtergrond gedraaid wordt. Het is uit onderzoek gebleken dat klanten gemiddeld 15% langer blijven als de achtergrondmuziek in de winkel afgestemd is op de doelgroep. Bovendien zijn ze bereid om zo’n 33% meer geld uit te geven! Reden genoeg dus om achtergrondmuziek in uw winkel te gebruiken. Met de muzieksystemen van Backsound heeft u toegang tot miljoenen nummers van meer dan honderd genres.

De systemen van Backsound

Backsound is al jarenlang toonaangevend op het gebied van achtergrondmuziek voor winkels. Met onze muzieksystemen heeft u altijd toegang tot de beste muziek voor uw winkel. Voor een vaste lage prijs per maand beschikt u over een onbeperkt aanbod aan nummers. Met onze handige zoekfunctie heeft u in een mum van tijd een afspeellijst gemaakt die uw winkel voorziet van passende achtergrondmuziek. Staat het nummer dat u wilt gebruiken niet in onze muziekbibliotheek? Dan heeft u het nummer binnen enkele seconden gedownload. Ook geeft u via het zoeksysteem de mogelijkheid om online nummers aan te vragen. Binnen een werkdag heeft u ze dan op uw muziekcomputer van Backsound staan. Met onze programma’s heeft u dus onbeperkt toegang tot achtergrondmuziek in uw winkel voor een vaste lage prijs.

Muziek afstellen met de Music Planner

Door gebruik te maken van de Backsound Music Planner kunt u het programma afstellen om bepaalde achtergrondmuziek in uw winkel te draaien op specifieke tijdstippen. U kunt dan een weekplanning maken wanneer een bepaalde afspeellijst aangezet wordt. Dit is natuurlijk hartstikke handig wanneer u verschillende klanten aan wilt trekken op verschillende momenten van de dag, of in de week. Uw werknemers zullen het bovendien vast en zeker ook appreciëren. Laat ze een afspeellijst maken waar iedereen hun favoriete nummer in zet, en plan ze in om af te spelen voordat de deuren tot uw winkel open gaan en de klanten binnen komen. Door de winkel klaar te maken en tegelijkertijd hun favoriete muziek te luisteren beginnen uw medewerkers gegarandeerd energiek aan hun werkdag! Plan een nieuwe afspeellijst in op het tijdstip dat de winkel officieel opent, en u speelt altijd de juiste achtergrondmuziek af in uw winkel.

Muziek inplannen

Kosten besparen met rechtenvrije muziek

Wanneer u achtergrondmuziek in uw winkel afspeelt kunnen de kosten die u heeft voor Buma en Sena flink oplopen. U kunt er dan voor kiezen om rechtenvrije achtergrondmuziek af te spelen, en zo honderden euro’s per jaar te besparen. Het is mogelijk om zelf de nummers te downloaden via internet, maar dan loopt u wel een risico. Blijkt er bij een controle namelijk dat er toch een nummer dat niet rechtenvrij is in uw afspeellijst te zitten, dan betaalt u niet alleen de licentiekosten aan Buma en Sena, maar komt er ook nog een flinke boete bovenop. Met het rechtenvrije abonnement van Backsound bent u ervan verzekerd dat u altijd legale rechtenvrije achtergrondmuziek in uw winkel afspeelt. En dan hebben we het niet over die irritante deuntjes die dikwijls geassocieerd worden met rechtenvrije muziek, maar echt goede nummers die, net als de muziek van onze andere abonnementen, georganiseerd is op basis van genre.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Backsound biedt voor achtergrondmuziek in uw winkel? Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie door langs te komen. Ook kunnen ze al u vragen beantwoorden. Bovendien kunnen zij een vrijblijvende offerte opstellen voor uw winkel. U kunt onze medewerkers telefonisch bereiken via 026-2020110. Wilt u liever door ons teruggebeld worden? Laat dan uw contactinformatie hier op de site achter door het contactformulier in te vullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Schakel dus snel de hulp in van Backsound, en u heeft binnen no time de beste achtergrondmuziek in uw winkel!