In store muziekprogramma’s van Backsound

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Muzikaal en commercieel maatwerk van Backsound

Backsound levert muzikaal maatwerk aan bedrijven in de meest uiteenlopende branches: van de kleinste cafés tot aan de grootste winkelketens; en van sportscholen tot begrafenisondernemingen en crematoria. Voor ieder bedrijf en elke muzieksmaak leveren wij de beste muzikale oplossing aan de hand van vier criteria: hoogste kwaliteit, scherpe prijs, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Voor de retail leveren wij in store muziekprogramma’s op basis van ons zelf ontwikkelde Backsound retailconcept. Hiermee speelt u passende muziek af, die wordt afgewisseld door uw eigen commercials en reclame-uitingen. Onderstaande leest u meer over de muzikale diensten van Backsound. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies over in store muziekprogramma’s van Backsound.

Hoogwaardige kwaliteit van Backsound

Backsound is sinds jaar en dag de meest toonaangevende leverancier van (achtergrond)muziek en bijbehorende hard- en software van Nederland. Die leidende positie danken wij aan de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en onze service, maar vooral ook aan ons meer dan vriendelijke prijsbeleid. Bovendien luisteren wij bij Backsound goed naar de (muziek)vragen uit de markt. Daar spelen wij snel en adequaat op in met geavanceerde technologie die wij zelf ontwikkelen. Het meest recente voorbeeld hiervan is iBacksound. Hiermee transformeert u uw smartphone of iPad tot een handige afstandsbediening voor het Backsound muzieksysteem.

Kracht van in store muziekprogramma’s

Welke muziek u draait in uw winkel hangt in grote mate af van welke doelgroep u bedient en welke producten u verkoopt. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de keuze van het soort muziek, het volume en het tempo invloed heeft op hoe lang een klant in uw winkel blijft. Daarnaast heeft het ook invloed op de prijsperceptie en de bestedingsbereidheid van de klant. Bij de juiste muziek blijven klanten gemiddeld 15% langer in uw winkel en zijn ze bereid om in die tijd ongeveer 33% meer te besteden. Door het draaien van de juiste muziek op de juiste tijden kunt u dus de koopkracht in uw winkel flink verhogen, en wordt bovendien de juiste doelgroep aangesproken. De Backsound systemen geven u daarnaast de optie om uw reclame tussen de muziek door ten gehore te brengen.

Rechtenvrije muziek

Backsound levert rechtenvrije muziek. Heeft u een restaurant en wilt u af van de Buma en Sena kosten? Met het Backsound rechten vrij pakket wordt u gevrijwaard van deze kostenpost. Door een perfecte samenstelling en keuzes van verschillende genres weet u zeker dat u altijd de juiste muziek ten gehore kan brengen. De muziek is onderverdeeld in verschillende genres, waarbij u zelf afspeellijsten kunt maken en het is mogelijk om onbeperkt nieuwe muziek toe te voegen. Dit is zeker een echte aanrader voor restaurants!

Toegang tot echt alle muzieksoorten

Met uw Backsound muzieksysteem beschikt u over alle muzieksoorten die u maar wenst voor een vast laag maandelijks bedrag. Ons systeem bestaat uit miljoenen liedjes in meer dan honderd genres. Mocht u desondanks een bepaald liedje via de handige zoekfunctie toch niet in uw muziekbibliotheek vinden, dan kunt u dit binnen enkele seconden direct downloaden. Ook beschikt u met het Backsound muzieksysteem over de mogelijkheid om liedjes online aan te vragen. U ontvangt dan binnen een werkdag uw verzoeknummer op de muziekcomputer. Met Backsound heeft u dus onbeperkt muziek voor een vaste lage prijs. Backsound levert de perfecte muziek van horeca tot fitness en van retail tot telefooncentrale.

Contact met Backsound

U kunt Backsound eenvoudig installeren op elke pc naar keuze. U tovert uw pc zo in een mum van tijd om tot een volwaardige muziekcomputer. Bent u benieuwd naar ons product? Wij komen graag bij u langs om het te laten zien, ook beantwoorden wij al uw vragen die u eventueel nog heeft. U kunt bellen naar 026-2020110, het nummer waarop wij 24/7 te bereiken zijn. In geval van storing zijn de problemen zeer snel verholpen, aangezien die in de meeste gevallen op afstand opgelost kunnen worden. Ook kunt u het online contactformulier hier op de site invullen. Dan wordt u zo snel mogelijk door een van onze experts opgebeld. Schakel dus snel de hulp in van Backsound, het in store muziekprogramma dat in al uw muziekwensen kan voorzien!