Rechtenvrije muziek winkel

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Muzikaal maatwerk voor uw winkel

Bent u ondernemer met een eigen winkel? Dan weet u vast dat een fijne achtergrondmuziek cruciaal is voor de winkelervaring van uw klanten. Door een bepaald genre te draaien haalt u bovendien klanten binnen die passen in uw doelgroep. Een groot nadeel van het draaien van muziek in een winkel is dat er Buma en Sena kosten verrekend worden voor de rechten om de muziek af te spelen. Kies er daarom voor om rechtenvrije muziek in uw winkel af te spelen. Zo kunt u op jaarbasis makkelijk honderden euro’s besparen. Met de muzieksystemen van Backsound, en ons rechtenvrije muziek pakket, heeft u toegang tot een groot aanbod aan rechtenvrije muziek voor uw winkel. Wilt u meer weten over de systemen van Backsound en het abonnement voor rechtenvrije muziek in uw winkel? Lees dan snel verder, of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Geavanceerde technologie van Backsound

Al jarenlang staat Backsound klaar als leverancier voor toonaangevende hard- en software voor (achtergrond)muziek in Nederland. Wij bieden onze diensten aan een groot aantal verschillende type ondernemingen, van café tot winkelketen, van sportschool tot crematorium. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we bieden al onze klanten excellente service. Dit alles doen wij voor een zeer scherpe prijs. Door zelf adequate en geavanceerde technologie te ontwikkelen kunnen wij inspelen op alle (muziek)vragen uit de markt. Onze meest recente ontwikkeling is de iBacksound, een handige app op uw telefoon waarmee u het Backsound systeem van uw winkel kunt bedienen. Bij Backsound kunt u onder andere terecht voor een groot aanbod aan rechtenvrije muziek dat u kunt draaien in uw winkel zonder extra kosten te betalen voor de afspeelrechten.

Rechtenvrije muziek in uw winkel

Wanneer u muziek af wilt spelen in uw openbare ruimte moet u daarvoor Buma/Stemra en Sena kosten betalen. Iedereen die betrokken is bij het maken van een lied heeft namelijk recht op een vergoeding wanneer het nummer in uw ruimte afgespeeld wordt. Als onderneming is het natuurlijk niet te doen om alle aparte partijen voor elk nummer apart te betalen. Daarom betalen ondernemingen voor deze rechten aan Buma en Sena, die de rechten van muziekmakers beheren. Componisten, tekstschrijvers en muziekuitgeverijen worden betaald via Buma, en Sena geeft een vergoeding aan muzikanten en producten. Voor een onderneming kunnen de kosten voor deze rechten flink oplopen. Daarom kunt u er voor kiezen om rechtenvrije muziek te gebruiken in uw winkel. Dit kunt u zelf online regelen, maar dan neemt u wel een groot risico. De wetten met betrekking tot de rechten voor muziek zijn namelijk ontzettend streng. Blijkt er namelijk toch per ongeluk een nummer in uw afspeellijst te zitten waar wel rechten voor aangevraagd moeten worden en wordt dit ontdekt bij een controle, dan moet u niet alleen alsnog de licentie aanvragen maar komt daar bovendien een flinke boete bovenop.

Een groot aanbod aan rechtenvrij muziek

Wilt u gebruik maken van rechtenvrije muziek in uw winkel, maar het risico niet lopen dat u een boete krijgt? Dan neemt u een abonnement voor rechtenvrije muziek van Backsound! Met het geavanceerde muzieksysteem van Backsound heeft u toegang tot een zeer groot aanbod aan rechtenvrije muziek. Dit zijn al lang niet meer de irritante deuntjes die dikwijls geassocieerd worden met rechtenvrije muziek, maar echt goede nummers. Ze zijn onderverdeeld in verschillende genres zodat er altijd een afspeellijst tussen zit die precies bij de sfeer past die u in uw winkel wilt. Met het grote aanbod aan verschillende genres zit er bovendien altijd wel een lijst tussen waarmee u de doelgroep aantrekt die u graag ziet in uw winkel. Ervaart u een storing? Met een abonnement voor rechtenvrije muziek in uw winkel van Backsound krijgt u 24/7 storing service. Er zit altijd een specialist klaar om te helpen met uw probleem. In de meeste gevallen kan een storing op afstand opgelost worden, waardoor uw probleem ontzettend snel weer verholpen is.

Altijd up-to-date

Met een pakket van rechtenvrije muziek voor uw winkel kunt u kiezen uit een afspeellijst per genre, maar u kunt ook zelf uw eigen afspeellijst maken met het grote aanbod van muziek in het systeem van Backsound. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze producten, wat ook betekent dat u regelmatig een update kunt verwachten waarbij weer nieuwe rechtenvrije muziek beschikbaar is. Uw klanten hoeven dus zeker niet telkens naar hetzelfde deuntje op repeat te luisteren.

Neem contact op

Backsound is eenvoudig te installeren op elke pc naar keuze. Wij geven u de mogelijkheid om het programma 7 dagen lang uit te proberen. Bent u na die 7 dagen overtuigd dat u ook de rechtenvrije muziek van Backsound gaat gebruiken in uw winkel? Dan neemt u eenvoudig contact op met een van onze ervaren medewerkers. Dit doet u door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever door ons gebeld worden? Dan kunt het online contactformulier invullen. Een medewerker van Backsound neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.