Muzieksysteem café

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Beste muzieksysteem voor café

Bent u op zoek naar een kwalitatief muzieksysteem voor uw café voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Backsound aan het juiste adres! Wij leveren muzieksystemen en softwareprogramma’s waarmee u gegarandeerd de juiste sfeer in uw café krijgt! We bieden muziekinstallaties aan een groot aantal verschillende organisaties en zorgen daarom altijd voor een muzieksysteem op maat. We luisteren naar uw wensen en passen ons daarop aan. Doordat wij zelf onze eigen technologie ontwikkelen kunnen we altijd op uw behoeftes inspelen. Wij maken producten aan de hand van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Backsound is uw partner voor een hoogwaardig muzieksysteem in uw café. Lees verder als u benieuwd bent naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, of neem direct contact met ons op.

Vooruitstrevende muzieksysteem van Backsound

Backsound levert al jarenlang hard- en software voor (achtergrond)muziek aan bedrijven in heel Nederland. Wij bieden onze hoge kwaliteit producten aan voor een scherpe prijs. Ook staan wij altijd voor onze klanten klaar met excellente service. Met een Backsound muzieksysteem in uw café heeft u altijd toegang tot de laatste innovaties. Een voorbeeld hiervan is onze laatste ontwikkeling, de iBacksound. Met deze handige app heeft u via uw smartphone of iPad altijd toegang tot het muzieksysteem in uw café. Zo kunt u het op afstand besturen, wat natuurlijk super handig is als u het erg druk heeft. De smartphone of iPad dient als een afstandsbediening voor uw muziekcomputer.

Muziek in uw café

Wanneer u eigenaar bent van een café weet u natuurlijk als geen ander dat de stemming er pas echt goed in komt wanneer u het goede nummer draait. Hiervoor kunt u natuurlijk het muzieksysteem in uw café van Backsound voor gebruiken. Overdag draait u muziek van de hipste singer-songwriters, zodat uw klanten lekker kunnen ontspannen met een kop koffie en een stuk gebak. ‘s Avonds zorgt u dat uw gasten in een goede feeststemming komen door bijvoorbeeld de beste Nederlandstalige popnummers aan te zetten. Of kiest u toch liever voor een ander genre? Met het grote aanbod van Backsound, miljoenen nummers in meer dan honderd genres, zit er altijd wel iets tussen wat de juiste sfeer kan brengen in uw kroeg!

Het gemak van Music Planner

Een afspeellijst om te ontspannen in de middag, om te feesten in de avond, en laten we de favoriete muziek van uw medewerkers die het café schoonmaken niet vergeten! Met een Backsound muzieksysteem in uw café maakt u verschillende afspeellijsten die u op specifieke momenten kan draaien. Hiervoor heeft Backsound de Music Planner ontwikkeld. Met dit handige programma plant u heel eenvoudig de muziek in die op een bepaald moment afgespeeld moet worden. Dit kunt u doen aan de hand van tijdstippen, maar ook op bepaalde dagen in de week. Zo vergeet u nooit de gepaste muziek te draaien tijdens de wekelijkse jazzavond in uw café!

De nieuwste hits in elk genre

Dan is het natuurlijk ook niet onbelangrijk dat de juiste muziek wel altijd beschikbaar is als uw gasten deze aanvragen. Daarom wordt het aanbod van muziek via Backsound constant geüpdatet. De nieuwste muziek zit er dus altijd tussen. U kunt zelf kiezen of u berichten wilt ontvangen over deze updates, en uit welke genres u die updates wilt. Dan krijgt u naar keuze dagelijks, wekelijks of maandelijks een bericht welke nieuwe nummers toegevoegd zijn. Vindt u dat er leuke nummers tussen zitten? U downloadt ze eenvoudig op het muzieksysteem in uw café. Met de zoekfunctie kunt u ze dan in een afspeellijst zetten. Kunt u een nummer niet vinden in ons systeem? Stuur ons dan een bericht en we zetten het binnen een werkdag op uw muziekcomputer.

Verzoeknummers draaien

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat de gasten in uw café het ook erg leuk vinden om eens de muziek te kunnen bepalen. Daarom hebben wij een speciale app ontwikkeld voor de smartphone: de Backsound Request App. Wanneer iemand een nummer bij u aanvraagt, gebruikt u het handige zoeksysteem om het verzoekplaatje door te sturen naar het muzieksysteem in uw café. Zo kunt u dus altijd voorzien in de wensen van uw klanten. De muziek is altijd perfect afgestemd!

Excellente service

Met de een hoogwaardig Backsound muzieksysteem in uw café zult u niet snel problemen hebben. Ervaart u toch een storing? Bel dan 24/7 het storingsnummer van Backsound. U krijgt snel een ervaren medewerker aan de lijn die het probleem in bijna alle gevallen het gewoon vanaf een afstand op kan lossen. U kunt dan in een mum van tijd gewoon weer muziek afspelen in uw café.

Neem contact op met Backsound

Bent u na het lezen van deze informatie ook enthousiast geworden over een Backsound muzieksysteem in uw café? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers. Zij voorzien u graag van meer informatie, beantwoorden uw vragen en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Laat dan uw gegevens achter door het contactformulier in te vullen en u wordt zo snel mogelijk benaderd door een van onze medewerkers. Met een backsound muzieksysteem is uw café altijd voorzien van de beste muziek van het moment!