Muzieksoftware

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Topkwaliteit muzieksoftware van Backsound

Wilt u topkwaliteit muzieksoftware kopen voor een scherpe prijs? Neem dan contact op met de experts van Backsound! Wij zijn al jarenlang toonaangevend leverancier van hard- en software voor (achtergrond)muziek aan een groot aantal verschillende ondernemingen. Van klein café tot grote winkelketen, sportschool tot uitvaartondernemer. Wij snappen dat ieder bedrijf andere behoeftes heeft. Omdat wij zelf onze geavanceerde technologieën ontwikkelen, kunnen we inspelen op alle (muziek)vragen uit de markt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de iBacksound app? Downloadt deze op uw smartphone en u kunt hem gebruiken als een soort afstandsbediening voor uw muzieksysteem. Onze producten zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar wij bieden ze bovendien aan voor een verrassend lage prijs. Niets houdt u dus tegen om de Backsound muzieksoftware te kopen! Wilt u meer weten over onze producten? Lees dan snel verder of neem meteen contact met ons op.

Muzieksoftware in de horeca

Voor cafés en kroegen is het natuurlijk wel duidelijk waarom het zo belangrijk is dat er goede muziek gedraaid wordt. De muziek zorgt voor de sfeer in de ruimte, of dit nu relaxte jazz klanken zijn om te ontspannen met een kopje koffie en een stuk gebak, of feestmuziek van de beste internationale DJ’s om ‘s avonds in de stemming te komen. Echter mag u als ondernemer niet onderschatten wat muziek voor andere horecagelegenheden kan betekenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Met muziek benadrukt u de identiteit van uw restaurant
  • Door een specifiek genre af te spelen dat aansluit bij die identiteit creëert u de gewenste sfeer.
  • Als er fijne muziek gedraaid wordt blijven uw gasten langer zitten en zullen ze dus nog een kopje koffie of thee (of een fles wijn) bestellen.
  • Wilt u juist een snellere doorstroom stimuleren? Muziek met veel beats per minute zorgt ervoor dat uw gasten sneller eten. Zo komt er dus ook sneller een nieuwe tafel vrij.
  • Uit een experiment bleek dat mensen bereid te zijn meer te betalen voor een kop koffie wanneer klassieke muziek op de achtergrond te horen is. Muziek heeft dus ook nog invloed op de prijsperceptie van uw gasten.

De juiste muzieksoftware is dus essentieel voor elke horecagelegenheid.

Achtergrondmuziek software voor in de winkel

Ook in een winkel heeft muziek een groot effect op uw klanten. Hiermee kunt u namelijk de doelgroep aanspreken waaraan u uw producten wilt verkopen. Is uw winkel gericht op jongeren? Dan is het verstandig om popnummers af te spelen. Verkoopt u in uw winkel juist luxere producten van een hogere prijsklasse? Dan speelt u jazz af. Muziek in de retail heeft een unieke functie. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het soort muziek, het volume en het tempo allemaal invloed heeft op de tijd die een klant in een winkel besteed en hoe veel geld deze klant uitgeeft. Bovendien beïnvloedt de muziek ook nog de prijsperceptie. Wanneer er klassieke muziek afgespeeld wordt, zullen klanten hogere prijzen accepteren dan wanneer techno door de speakers klinkt. Heeft u de muziek in uw winkel precies goed afgestemd? Dan blijven klanten gemiddeld 15% langer in uw winkel, en geven ze ongeveer 33% meer geld uit. Met de goede muziek kunt u de koopkracht van uw klanten dus aanzienlijk verhogen. Hiervoor gebruikt u natuurlijk de muzieksoftware van Backsound.

Backsound: overal toepasbaar

Muzieksoftware kopen is niet alleen verstandig voor eigenaars van winkels en horecagelegenheden, maar ook andere ondernemingen kunnen profiteren van een Backsound muzieksysteem. Wat dacht u bijvoorbeeld in een sportschool, waar muziek zo belangrijk is. Door gebruik te maken van het multiroom systeem kunt u in verschillende ruimtes apart de muziek beheren. Met deze muzieksoftware heeft u overal toegang tot de nieuwste muziek die Backsound biedt. Ook aan uitvaartondernemers bieden wij onze services. Bij een uitvaart is het namelijk zo belangrijk dat er nummers gespeeld worden die precies bij de overledene passen. Met de Backsound muzieksoftware heeft u toegang tot miljoenen nummers uit meer dan honderd genres.

Download Software backsound

De nieuwste hits met Backsound

Om te zorgen dat u altijd toegang heeft tot de beste nummers van uw gewenste genre, is Backsound constant bezig met het updaten van de muzieksoftware en het toevoegen van nieuwe nummers. U kunt aangeven welke genres u interesseren. Wij zullen u vervolgens naar wens dagelijks, wekelijks of maandelijks een bericht sturen met daarin de nieuwste hits in dit genre. Deze downloadt u vervolgens met een druk op de knop, en ze zijn beschikbaar op uw muziekcomputer. Bent u nu toch op zoek naar nummer dat er niet tussen staat? Stuur ons een bericht en binnen een werkdag heeft u het op uw systeem.

Neem contact op

Wilt u ook de Backsound muzieksoftware kopen voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever door een van onze medewerkers teruggebeld worden? Vul dan het contactformulier in hier op de site. Onze experts staan voor u klaar met vakkundig advies. Zij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Met de muzieksoftware van Backsound heeft u altijd de nummers binnen handbereik!