Muziek pc horeca

 • Gebruiksvriendelijke software
 • 23 jaar ervaring
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • 24 uur per dag bereikbaar

Topkwaliteit muziek pc van Backsound

Bent u op zoek naar een muziek pc van hoge kwaliteit voor de horeca? Dan kunt u terecht bij Backsound! Door al onze producten zelf te ontwikkelen kunnen wij precies aan uw wensen voldoen. Het is dus niet vreemd dat wij al jaren de toonaangevende leverancier van muziekcomputers en muziek pc’s zijn in Nederland. Wij leveren producten voor onder andere:

 • restaurants
 • cafés
 • kroegen
 • lunchbars
 • loungebars

Bij Backsound kunt u altijd terecht voor een hoogwaardige muziek pc in de horeca. Wij fabriceren onze producten aan de hand van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Zoekt u een muziek pc voor de horeca? Schakel dan de hulp in van de experts van Backsound. Lees hieronder verder om meer over ons te weten te komen, of neem meteen contact op met een van onze experts.

Geavanceerde muziek pc in de horeca

Backsond levert al jaren hard- en software voor achtergrondmuziek aan een groot aantal verschillende klanten, van sportschool tot uitvaartondernemer. Ook voor een muziek pc in de horeca kunt u bij ons terecht. Wij snappen dat ieder bedrijf een andere benadering nodig heeft. Doordat we zelf geavanceerde technologieën ontwikkelen kunnen wij inspelen op alle (muziek)vragen uit de markt. Zo is onze meest recente ontwikkeling de iBacksound app. Door deze op uw smartphone of iPad te downloaden kunt u die gebruiken als afstandsbediening voor uw Backsound muzieksysteem! Onze producten zijn bovendien niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar we bieden ze ook nog aan voor een verrassend lage prijs. Voor een hoogwaardige muziek pc in de horeca voor een lage prijs neemt u dus contact op met Backsound.

Muziek in de horeca

Het is voor iedereen wel duidelijk waarom goede muziek zo belangrijk is in kroegen en cafés. De muziek zorgt namelijk voor de gewenste sfeer in de horeca. Wanneer u wilt dat uw gasten zich ontspannen voelen, zet u de muziek aan van een hippe singer-songwriter, en u zorgt voor een feeststemming door bijvoorbeeld de nieuwste Nederlandstalige popnummers of internationale DJ’s af te spelen. Echter mag het effect van muziek in andere horecagelegenheden, zoals restaurants, niet onderschat worden. Hier zijn verschillende redenen voor:

 • Met muziek benadrukt u de identiteit van uw restaurant
 • Door een specifiek genre af te spelen dat aansluit bij die identiteit creëert u de gewenste sfeer.
 • Als er fijne muziek gedraaid wordt, blijven uw gasten langer zitten en zullen ze dus nog een kopje koffie of thee (of een fles wijn) bestellen.
 • Wilt u juist een snellere doorstroom stimuleren? Muziek met veel beats per minute zorgen ervoor dat uw gasten sneller eten. Zo komt er dus ook sneller een nieuwe tafel vrij.
 • Uit een experiment bleek dat mensen bereid te zijn meer te betalen voor een kop koffie wanneer klassieke muziek op de achtergrond te horen is. Muziek heeft dus ook nog invloed op de prijsperceptie van uw gasten.

Reden genoeg dus om een goede muziek pc voor de horeca aan te schaffen!

De handige Music Planner

Zoals u gelezen heeft, is het van belang om de muziek aan te passen aan de behoefte die u op dat moment voor uw restaurant heeft: snelle beats tegen lunchtijd zodat u een snelle doorloop heeft, en later in de middag wanneer het rustig is wat ontspannen nummers zodat gasten langer blijven zitten en een extra kopje koffie bestellen. Met een Backsound muziek pc in de horeca is dat geen probleem. U maakt eenvoudig een afspeellijst voor elk moment van de dag en geeft vervolgens aan wanneer deze afgespeeld kunnen worden in de Music Planner. Hiermee maakt u een planning voor bepaalde tijdstippen en dagen in de week. U hoeft er vervolgens verder niet meer naar om te kijken.

Altijd de nieuwste hits

Daarbij bent u met een Backsound muziek pc voor de horeca altijd voorzien van nummers die perfect bij uw horecagelegenheid passen. Wij hebben een groot aanbod van miljoenen nummers in meer dan honderd genres. Om ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot de nieuwste hits verzorgen wij ook constante updates. U geeft aan in welke genres u geïnteresseerd bent, en wij sturen u vervolgens naar wens dagelijks, wekelijks of maandelijks een bericht met daarin de laatste beschikbare nummers. Deze downloadt u vervolgens met een knop naar uw horeca muziek pc. Gebruikt u ook ons handige zoeksysteem en komt u erachter dat het nummer dat u zoekt er niet in de pc staat? Stuur ons dan een bericht en wij zorgen ervoor dat het binnen een werkdag op uw muzieksysteem staat.

Neem contact op met Backsound

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Backsound muziek pc voor de horeca? Neem dan contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever dat wij u terugbellen? Dat kan door uw gegevens hier op de site achter te laten met het contactformulier. Er staat altijd een expert voor u klaar om u te voorzien van informatie, of om een vrijblijvende offerte op te stellen. Ook kunnen we bij u langskomen. Met een Backsound muziek pc in de horeca heeft u altijd de beste nummers binnen handbereik!