Muziek kantine

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Backsound is toonaangevende leverancier van muziek

Bent u op zoek naar een muziekcomputer voor de kantine van uw club? Dan moet u bij Backsound zijn! Wij ontwikkelen al onze producten zelf, waardoor we aan al uw wensen kunnen voorzien. Niet voor niets zijn we de toonaangevende leverancier van hard- en software voor (achtergrond) muziek in Nederland. Wij leveren onze producten aan een groot aantal verschillende ondernemingen zoals:

  • horecagelegenheden
  • winkels
  • sportscholen
  • uitvaartondernemingen
  • zalencentra

En natuurlijk ook voor muziek in de kantine kunt u bij ons terecht. Onze producten worden altijd ontwikkeld aan de hand van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Schakel de hulp in van de experts van Backsound voor het vinden van een muziekcomputer voor uw kantine.

Jarenlange muziekervaring van Backsound

Backsound is al jarenlang actief als leverancier van muziekcomputers. Niet alleen zijn deze van zeer hoge kwaliteit, maar wij bieden ze bovendien voor een verrassend lage prijs. Omdat wij onze producten zelf ontwikkelen kunnen we altijd perfect inspelen op de (muziek)vragen uit de markt. Onze meest recente ontwikkeling is de iBacksound app. Met deze app kunt u uw smartphone of iPad omtoveren tot een soort afstandsbediening voor de muziekcomputer in uw kantine. Dat is natuurlijk super handig wanneer u druk bezig bent en snel de muziek in de kantine aan wilt passen.

Muziek in de kantine met Backsound

Muziek kan in een kantine natuurlijk niet ontbreken. Het zorgt meteen voor een bepaalde sfeer. Met een Backsound muziekcomputer in uw kantine speelt er altijd een lekker achtergrondmuziekje. Is er wat te vieren? Dan heeft u in een mum van tijd toegang tot de beste feestmuziek. Backsound biedt namelijk miljoenen nummers uit wel honderd verschillende genres. Zo zit er altijd een plaat bij die precies past bij de stemming in de kantine.

Verzoekplaten aanvragen

Na het winnen van een belangrijke wedstrijd moet natuurlijk het favoriete nummer van de topscorer gedraaid worden! Het aanvragen van verzoekplaatjes wordt gemakkelijk gemaakt met de Backsound Request app. Deze app downloadt u op uw telefoon. Wanneer iemand een bepaalde plaat wilt horen, zoekt u die eenvoudig op met het handige zoeksysteem. Met een druk op de knop wordt het nummer naar het muzieksysteem. Zo hoeft u het niet eens uit te zoeken met de muziekcomputer in uw kantine.

De allerbeste nummers

Om de juiste muziek in de kantine af te spelen is het natuurlijk wel belangrijk dat het goede nummer aanwezig is. Zoals gezegd hebben de muzieksystemen van Backsound een groot aanbod. Dit aanbod wordt bovendien constant geüpdatet. U heeft de mogelijkheid om aan te geven in welke genres u geïnteresseerd bent, en hier vervolgens naar wens dagelijks, wekelijks of maandelijks een bericht over ontvangen. Zou u dit nummer aan een afspeellijst willen voegen? Dat doet u al met een druk op de knop. Het nummer wordt dan op de muziekcomputer in uw kantine gezet. Gebruik het handige zoeksysteem om een specifiek nummer te zoeken. Wanneer het nummer dat u zoekt niet aanwezig is, kunt u bij ons als het ware een verzoekplaatje aanvragen. Binnen een werkdag staat het dan op uw muzieksysteem.

Rechtenvrije muziek

Wanneer u muziek af wilt spelen in een openbare ruimte, moet u natuurlijk ook de makers van deze nummers compenseren. Om iedereen die betrokken is bij een nummer dat u draait apart te betalen is natuurlijk onhaalbaar. Daarom betaalt u aan Buma en Sena, deze vergoeden de makers van muziek. Componisten, tekstschrijvers en muziekuitgeverijen worden betaald door Buma, en Sena betaalt muzikanten en producenten. Voor een club kunnen deze kosten flink oplopen. Daarom kiezen steeds meer verenigingen voor rechtenvrije muziek. Dit zijn al lang niet meer de irritante deuntjes die in het verleden nog dikwijls met rechtenvrije muziek geassocieerd werden, maar echt goede platen. Met een rechtenvrij abonnenment van Backsound draait u de beste muziek in uw kantine zonder dat u aan Buma en Sena hoeft te betalen. Zo bespaart u al snel €1000,- per jaar!

24-uursservice van Backsound

Met de hoogwaardige producten van Backsound heeft u altijd muziek in uw kantine. Is er toch een storing? Dan kunt u 24/7 bellen met onze storingsservice. Problem zijn zo snel opgelost, want de storing kan in de meeste gevallen op afstand opgelost worden.

Contact opnemen met Backsound

Wilt u ook de beste muziek in uw kantine? Neem dan contact op met de specialisten van Backsound! Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken van muziek in de Kantine. U kunt ons telefonisch bereiken via 026-2020110. Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier op de site en een expert neemt zo snel mogelijk contact met u op. Met een Backsound muziekcomputer in de horeca heeft u altijd de beste nummers binnen handbereik!