Muziek in de retail

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Backsound levert muzikaal maatwerk

Backsound is de leverancier van muzikaal maatwerk aan de meest uiteenlopende bedrijven: van kleine cafés tot grote winkelketens, en van sportscholen tot crematoria. Ieder bedrijf heeft behoefte aan een ander soort muziek. Daarom heeft u via de systemen van Backsound de keuze uit miljoenen nummers in meer dan honderd genres. Wij leveren muziek aan de hand van vier criteria: de hoogste kwaliteit, een scherpe prijs, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Zoekt u muziek voor de retail? Dan kunt u bij Backsound terecht voor ons zelf ontwikkelde retailconcept. Daarmee speelt u passende muziek af die wordt afgewisseld met uw eigen reclames. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden bij Backsound? Lees dan verder, of neem contact op voor een persoonlijk advies voor de opties van muziek in de retail.

Kwaliteitsproducten van Backsound

Backsound is in Nederland al jarenlang de meest toonaangevende leverancier van (achtergrond)muziek en de hard- en software die daarbij komt kijken. Deze positie hebben wij niet alleen te danken aan de producten van hoge kwaliteit die wij leveren, maar ook aan onze excellente service en de meer dan vriendelijke prijzen. Bij Backsound luisteren we ook altijd goed naar de (muziek)vragen uit de markt. Wij ontwikkelen dan zelf adequate en geavanceerde technologie om hierop in te spelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld iBacksound ontwikkeld. Door een handige app op uw smartphone of tablet kunt u deze gebruiken als een afstandsbediening voor het Backsound muzieksysteem.

Verhoog de koopkracht in uw winkel

De muziek u draait in uw winkel hangt hangt af van welke doelgroep u bedient en welke producten u verkoopt. Bent u bijvoorbeeld gericht op de verkoop van producten aan jongeren? Dan speelt u wellicht veel popnummers. Is uw winkel juist gericht op de verkoop van luxere producten? Dan speelt u bijvoorbeeld jazz af in uw winkel. Muziek in de retail heeft een unieke functie. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat de keuze van het soort muziek, het volume en het tempo allemaal invloed heeft op hoe lang een klant in de winkel blijft, en hoe veel geld hij of zij daar besteedt. Ook heeft het invloed op de prijsperceptie van de klant. Bij klassieke muziek zullen de klanten hogere prijzen accepteren dan wanneer techno door de speakers klinkt. Wanneer de muziek precies op uw winkel is afgestemd blijven klanten gemiddeld 15% langer in uw winkel, en zijn ze bereid om ongeveer 33% meer geld uit te geven. De juiste muziek in de retail kan de koopkracht dus aanzienlijk verhogen. Met de systemen van Backsound kunt u bovendien tussen de nummers door uw eigen reclame’s afspelen.

De Backsound Music Planner

Door gebruik te maken van de Music Planner om muziek in een retail omgeving af te spelen kunt u zelf een programmering maken van wanneer u welke nummers af wilt spelen. Dit kan op basis van het tijdstip, en welke dag in de week het is. Door de Music Planner te gebruiken kunt u dus verschillende klanten op verschillende momenten aanspreken. Bovendien zullen uw werknemers het ook appreciëren. Luisteren zij graag naar de nieuwste pophits? Dan plant u het in om deze muziek af te laten spelen wanneer de winkel klaargemaakt wordt voordat de deuren opengaan voor klanten. Zo beginnen uw medewerkers vol energie aan hun werkdag!

Muziek inplannen

Onbeperkt toegang tot alle muzieksoorten

Met het Backsound muzieksysteem heeft u onbeperkt toegang tot alle muzieksoorten voor een vast laag maandelijks bedrag. Voor dit bedrag heeft u toegang tot miljoenen nummers uit meer dan honderd genres. Heeft u onze handige zoekfunctie gebruikt, maar staat het nummer dat u af wilt spelen toch niet in onze muziekbibliotheek? Dan is dit binnen enkele seconden gedownload. Bovendien heeft u via ons muzieksysteem de mogelijkheid om online nummers aan te vragen. Deze worden binnen een werkdag op uw muziekcomputer gezet. Met Backsound heeft u dus onbeperkt toegang tot muziek in de retail voor een vaste lage prijs.

Maak kennis met Backsound

Wilt u eerst graag kennismaken voordat u het muzieksysteem van Backsound gaat gebruiken in uw winkel? Wij komen graag bij u langs om het te laten zien! U kunt bellen naar 026-2020110. Op dit nummer zijn wij 24/7 bereikbaar, ook wanneer u het systeem geïnstalleerd heeft en een storing ervaart. Deze kunnen wij in de meeste gevallen meteen op afstand oplossen. Zo is uw probleem dus ontzettend snel weer verholpen. Wilt u liever door een van de medewerkers van Backsound gebeld worden? Dan vult u het online contactformulier in. Een specialist neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor muziek in de retail schakelt u dus de experts in van Backsound!