Muziek in de horeca

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Horeca muziek van Backsound

Backsound verzorgt muzikaal maatwerk aan zeer veel verschillende bedrijven. De kleinste cafés tot de grootste winkelketens kunnen bij ons terecht. Wij leveren muziekproducten voor sportscholen tot crematoria. Ieder bedrijf heeft behoefte aan een ander soort muziek. Daarom verlenen wij met de Backsound systemen toegang tot miljoenen nummers in meer dan honderd verschillende genres. Al onze producten leveren wij aan de hand van 4 criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Bent u op zoek naar horeca muziek? Backsound is dan uw partner voor muziek in de horeca! Lees verder om meer te weten te komen over alle mogelijkheden die wij bieden, of neem contact op met een van onze adviseurs.

De technologie van Backsound

Al jarenlang staat Backsound voor u klaar als de leverancier van toonaangevende hard- en software voor (achtergrond)muziek in Nederland. Deze positie hebben wij te danken aan de hoge kwaliteit producten die wij leveren voor een scherpe prijs. Daarbij voorzien wij al onze klanten van een excellente service. Door zelf adequate en geavanceerde technologie te ontwikkelen kunnen wij inspelen op alle (muziek)vragen uit de markt. Onze meest recente ontwikkeling is bijvoorbeeld iBacksound. Met deze handige app kan uw smartphone of iPad gebruikt worden als afstandsbediening om al uw Backsound hardware te bedienen.

Horeca muziek in een restaurant

Bent u eigenaar van een restaurant? Dan weet u natuurlijk als geen ander dat ieder restaurant achtergrondmuziek nodig heeft. Met een goed nummer wordt niet alleen een fijne sfeer in uw restaurant gecreëerd, maar het zorgt er bovendien voor dat mensen meer uit gaan geven. Zo blijven gasten langer zitten wanneer er lekkere muziek gedraaid wordt. Dan wordt het toetje na het eten zeker niet overgeslagen, maar blijven gasten juist nog lekker een paar kopjes koffie of thee drinken. De muzieksystemen van Backsound zorgen voor de perfecte horeca muziek. Besteed ook wat extra aandacht aan het volume van de muziek. Mensen moeten goed een gesprek kunnen hebben over de muziek, dus deze mag niet als storend ervaren worden, maar hij moet ook hard genoeg staan om goed hoorbaar te zijn. Met het handige remote systeem van Backsound kunt u het volume eenvoudig bepalen vanaf uw smartphone.

Stemming in de kroeg

Ook in uw kroeg wordt de stemming pas echt gezet met een lekker nummer. Overdag draait u wellicht lekker ontspannen nummers waar uw gasten van kunnen genieten met een lekker kopje koffie en een stuk gebak. ‘s Avonds zorgt de muziek er juist weer voor dat mensen in een lekkere feeststemming komen. Muziek in de horeca zet namelijk de toon voor de sfeer in de ruimte. De muzieksystemen van Backsound zijn uitgerust met een Music Planner. Als u een ontspannen afspeellijst in de middag gebruikt, en een afspeellijst met vrolijke popmuziek in de avond, kunt u met de Music Planner een tijdstip instellen wanneer deze omgewisseld worden. Zo is het mogelijk om bepaalde muziek af te laten spelen op een specifiek tijdstip en een vooraf ingeplande dag. U hoeft er dus tijdens uw werkzaamheden in de kroeg zelf geen rekening mee te houden!

Verzoekplaatjes draaien

Komen gasten regelmatig naar u toe met de vraag voor een bepaald nummer? Dat is geen probleem voor de muzieksystemen van Backsound. In de appstore kunnen gasten de gratis Backsound Request App downloaden. Hier zoekt u eenvoudig het nummer dat uw gasten aangevraagd hebben. Dit stuurt u met een druk op de knop vervolgens weer door naar het muzieksysteem. Zo verzorgen wij horeca muziek die altijd is afgestemd op de wensen van uw gasten.

Altijd de laatste hits

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de laatste hits die uw gasten zouden willen luisteren beschikbaar zijn. U kunt daarom kiezen voor een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse update van uw afspeellijsten. Via de homepagina van Backsound kunt u aangeven over welke genres u updates wilt ontvangen. Op die manier krijgt u dus nooit aanbevelingen binnen die niet bij muziek in de horeca passen. U geeft zelf aan of u dagelijks, wekelijks of maandelijks het bericht wilt ontvangen dat er nieuwe muziek klaar staat. Deze kunt u vervolgens op uw computer downloaden met een druk op de knop. Het is ook mogelijk om verzoekjes voor nieuwe muziek in te dienen. Deze komen dan binnen een werkdag op uw muziekcomputer.

Neem contact op

Met de muzieksystemen van Backsound heeft dus altijd de beste horeca muziek in uw restaurant of kroeg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Backsound u kan bieden? Wij komen graag bij u langs voor al u vragen. Ook kunt u contact opnemen met onze specialisten via 026-2020110, of vul het online contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Met de muzieksystemen van Backsound heeft u toegang tot de beste horeca muziek!