Muziek Horeca

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Cafés

Een muziekcomputer is niet meer weg te denken in de cafés. Het is dan ook gewenst om altijd de nieuwste muziek in huis te hebben.

Restaurant

Ieder restaurant heeft achtergrond muziek nodig. Daarom heeft backsound de perfecte muziek samengesteld hiervoor. U kunt zowel een non streaming radio gebruiken evenals een volwaardige muziek computer.

Muziekcomputer voor in zalencentra’s

U heeft een aantal zalen en wenst afzonderlijk in iedere ruimte andere muziek. Doormiddel van een extra geluidskaart aan een computer te koppelen kunt u gebruik maken van het multiroom systeem. Hiermee kunt u meerdere ruimten voorzien van verschillende muziek. Terwijl u in de bar top 40 afspeelt, speelt er het restaurant rustige achtergrond muziek. Per geluidskaart kunnen er 4 aparte ruimten bediend worden. Dit systeem werkt uitermate goed met de  “iBacksound remote app”. Afhankelijk van de aantal ruimten zal de juiste pc worden bepaalt.

Hotels

Backsound levert in vele hotels.  Er zijn diverse systemen mogelijk hiervoor. Gezien er vele soorten en mate zijn van hotels, qua zalen, bar, restaurant zijn bijna alle systemen toepasbaar. Neem contact op met Backsound zodat we een passend kunnen adviseren.

Muziek computer

Muziek computer