Horeca muziekinstallatie

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Bent u als ondernemer met een eigen horecagelegenheid op zoek naar een horeca muziekinstallatie? Neem dan een kijkje in het aanbod van Backsound! Wij verzorgen muziekinstallaties voor de kleinste cafés tot de grootste restaurantketens. Omdat iedere horeca muziekinstallatie aan de wensen van onze klanten moet voldoen, voorzien wij u altijd van een muziekinstallatie op maat. Zo kunnen wij als geen ander op uw behoeftes inspelen. De muziekinstallaties van Backsound geven u toegang tot miljoenen nummers uit meer dan honderd genres. Onze systemen kunt u dus altijd gebruiken voor het maken van een afspeellijst die precies bij de sfeer van uw horecagelegenheid past. Onze producten worden gemaakt aan de hand van vier verschillende criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijzen, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Backsound is uw partner wanneer u op zoek bent naar een horeca muziekinstallatie! Lees verder als u benieuwd bent naar de mogelijkheden die Backsound te bieden heeft, of neem meteen contact op met een van onze medewerkers.

Een toonaangevende horeca muziekinstallatie

Al jarenlang is Backsound de toonaangevende leverancier van hard- en software voor (achtergrond)muziek in Nederland. Wij maken betaalbare horeca muziekinstallaties van hoge kwaliteit. Bovendien staan wij altijd klaar voor onze klanten met excellente service. Zo worden niet alleen uw vragen vakkundig door ons beantwoord, maar bij een storing kunt u ook 24/7 contact opnemen met onze storingsservice. In de meeste gevallen kunnen problemen gewoon op afstand opgelost worden, waardoor de storing snel weer verholpen is. Ook heeft u met horeca muziekinstallatie van Backsound toegang tot onze nieuwste innovaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van iBacksound? Dat is een handige app waarmee u uw smartphone of iPad kunt gebruiken als afstandsbediening voor uw muzieksysteem.

Achtergrondmuziek in uw restaurant

Heeft u een restaurant? Dan mag een goede horeca muziekinstallatie in uw pand niet ontbreken! Een lekker nummer zorgt niet alleen voor een fijne sfeer, maar uw gasten zullen ook meer tijd in uw restaurant besteden, en dus meer geld spenderen. Toetjes worden niet overgeslagen, en als de muziek voor een gezellig sfeer zorgt, worden er gegarandeerd nog wel een paar kopjes koffie of thee gedronken (of wordt een nieuwe fles wijn besteld). Niet alleen het type muziek is belangrijk, maar u moet ook het volume goed kunnen beheren. Uw gasten moeten namelijk de mogelijkheid hebben om boven de muziek verstaanbaar te zijn, zodat deze niet als storend wordt ervaren. Maar het is ook niet de bedoeling dat het geluid bijna niet te horen is. Met het handige iBacksound systeem kunt u het volume makkelijk bepalen vanaf uw smartphone. Met een horeca muziekinstallatie zorgt u voor de perfecte muziek, zodat uw gasten optimaal kunnen genieten.

Een horeca muziekinstallatie in uw kroeg

Ook wanneer u eigenaar bent van een kroeg weet u als geen ander dat de stemming pas echt erin komt wanneer precies het goede nummer gedraaid wordt. Ook hiervoor kunt u de horeca muziekinstallatie van Backsound gebruiken. Overdag zet u ontspannen muziek van de hipste singer-songwriters op waarvan uw gasten kunnen genieten met een kop koffie en een stuk gebak, en ‘s avonds zorgt u voor de feeststemming met de beste Nederlandstalige popnummers. Of gaat u toch liever voor de laatste hits van internationale DJ’s? U kunt kiezen tussen deze en nog honderden andere opties met een horeca muziekinstallatie van Backsound.

Het draaien van verzoekplaten

Hebben uw gasten regelmatig een verzoek voor een bepaald nummer? Door een Backsound horeca muziekinstallatie te gebruiken is dit geen probleem! In de appstore vindt u de gratis Backsound Request App. Wanneer uw gasten een nummer aanvragen, zoekt u dit op met het zoeksysteem in de app. Vervolgens stuurt u het met een druk op de knop naar de muziekcomputer. Het is dan natuurlijk wel van belang dat de nieuwste nummers altijd te vinden zijn. Daarom updaten wij ons aanbod constant. U heeft de mogelijkheid om dagelijks, wekelijks of maandelijk berichten te ontvangen met alle nieuwe muziek die in ons systeem te vinden is. U geeft zelf aan in welke genres u geïnteresseerd bent. Met een druk op de knop downloadt u het nummer naar uw horeca muziekinstallatie. Bent u op zoek naar een nummer dat u niet kunt vinden in ons zoeksysteem? Stuur dan een aanvraag en wij zetten het binnen een werkdag op uw muziekcomputer.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook een horeca muziekinstallatie van Backsound aanschaffen? Of wilt u toch liever eerst wat meer informatie ontvangen? Wij komen graag bij u langs om u alles rustig uit te leggen. Ook staan onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Wij geven advies, beantwoorden uw vragen en kunnen een vrijblijvend factuur voor u opstellen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 026-2020110. Wilt u liever dat wij u terugbellen? Dat kan ook! Laat uw gegevens hier op de site achter in het contactformulier en we bellen u zo snel mogelijk terug. Met een horeca muziekinstallatie van Backsound speelt u altijd de beste muziek in uw horecagelegenheid!