Hét MaxxTraxx alternatief

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Backsound: Hét alternatief voor MaxxTraxx

Na verschillende overnames en verslechterde bereikbaarheid van MaxxTraxx/DJ Matic zijn veel klanten op zoek naar een ander, betrouwbaar alternatief om muziek af te blijven spelen in hun zaak. Backsound biedt een uitstekend alternatief, waarbij je altijd voorzien bent van hoogwaardige dienstverlening en service.

Wij brengen verandering

MaxxTraxx/DJ Matic heeft vele jaren een belangrijke rol gespeeld in de audiowereld. Met een reputatie van betrouwbaarheid en kwaliteit was MaxxTraxx/DJ Matic een vertrouwd gezicht voor velen. Echter ervaren veel voormalig klanten na de overname van MaxxTraxx/DJ Matic problemen met bijvoorbeeld het leggen van contact. Daar wil Backsound graag verandering in brengen.

Hier is backsound goed in

Muziek voegt sfeer toe aan jouw restaurant, café, hotel, sportschool, wellness of winkel. Echter mag dit niet zomaar vanaf bijvoorbeeld Spotify afgespeeld worden, omdat dat niet bedoeld is voor commerciële doeleinden. Backsound biedt een oplossing en een betaalbaar alternatief. Hierbij verzorgen wij het gehele proces: van plaatsing van de muzieksystemen tot ondersteuning bij problemen. Het systeem van Backsound is gemakkelijk te bedienen, er is keuze uit miljoenen nummers en we bieden 24/7 ondersteuning bij storing. Daarnaast heeft Backsound open communicatie, vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan.