Muziek Computer

 • Gebruiksvriendelijke software
 • 21 jaar ervaring
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • 24 uur per dag bereikbaar

Muziekcomputer van hoge kwaliteit

Al jarenlang is Backsound een toonaangevende leverancier van de (achtergrond)muziek en bijbehorende hard- en software voor bedrijfsruimtes door heel Nederland. Wij blijven aan de top door de hoge kwaliteit van onze producten en een zeer toegankelijke klantenservice. Bovendien bieden we onze muziekcomputer en de bijbehorende software aan voor een scherpe prijs. Ook luisteren we altijd goed naar de vragen uit de markt en ontwikkelen we zelf producten die hierbij aansluiten. Zo is ons meest recente voorbeeld de iBacksound.

Monitor

Muziek computer met afstandbediening

Muziek computer iBacksound is het nieuwste revolutionaire product van Backsound. Door de ‘remote app’ op de smartphone of iPad te downloaden, kunnen gebruikers hun telefoon of tablet promoveren tot afstandsbediening voor hun pc met de software van Backsound. Met andere woorden: ze hebben voortaan altijd een muziekcomputer bij de hand.

Via de app kan een keuze gemaakt worden uit miljoenen nummers in meer dan honderd genres. Ook de andere functies zijn identiek aan die van de muziekcomputer. Bijkomend voordeel is dat men om gebruik te maken van de remote geen dure hardware hoeft aan te schaffen. De remote is geheel GRATIS en de backsound muziek software kan eventueel op de eigen pc gedownload worden. Indien gewenst levert Backsound een kostenbesparende mini pc bij de remote.

Bekijk in een kort demo filmpje hoe dat in zijn werk gaat.

Voordeel iBacksound Muziek Computer

Hieronder enkele voordelen van de iBacksound muziek computer op een rijtje:

 • Vanaf elke gewenste locatie controle over uw muzieksysteem.
 • Muziekcomputer in hand “Backsound remote app”
 • Geen groot beeldscherm meer nodig.
 • (Perfect te gebruiken in combinatie met multiroom)

iBacksound muziekcomputer is met name geschikt voor horecabedrijven, fitness- en wellnesscentra, sportaccommodaties en winkels

 • Geschikt voor Horeca
 • Geschikt voor Restaurants
 • Geschikt voor Hotels
 • Geschikt voor Fitness
 • Geschikt voor Zwembaden

Muzikaal maatwerk

Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar een muziekcomputer, dan bent u bij Backsound aan het juiste adres! Wij leveren muzikaal maatwerk aan een groot aantal verschillende branches. Van kleine cafés tot grote winkelketens, en van sportscholen tot crematoria. Onze muziekcomputers en software systemen ontwikkelen we aan de hand van vier criteria: hoge kwaliteit, scherpe prijs, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid.

BEGIN SCHERM

Onze muziekcomputer biedt toegang tot alle muziek

Met een Backsound muziekcomputer en het bijbehorende softwareprogramma heeft u voor een vast laag bedrag per maand onbeperkt toegang tot miljoenen platen. Deze zijn onderverdeeld in meer dan honderd genres. Zo vindt u ongetwijfeld een nummer in de muziekcomputer die bij de sfeer past. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek nummer, gebruikt u onze handige zoekfunctie. Wanneer u het nummer nog niet in uw muziekbibliotheek heeft staan, heeft u het binnen enkele seconden op uw muziekcomputer gedownload. Dit met slechts een druk op de knop. Is de plaat niet bij ons bekend, dan kunt u een verzoek indienen. Wij zetten deze dan binnen een werkdag op uw muziekcomputer. U heeft dus onbeperkt toegang tot de beste nummers!

Draai altijd de beste nummers

U heeft met een muziekcomputer van Backsound dus toegang tot de beste nummers, maar dan wilt u er ook van verzekerd zijn dat u ze draait. Heeft u echter geen tijd om telkens een andere afspeellijst op te zetten? Dan gebruikt u onze handige Backsound Music Planner. Deze zit standaard op al onze muziekcomputers. Hiermee kunt u zelf een planning maken wanneer welke nummers afgespeeld moeten worden. Wellicht heeft u een winkel en wilt u op het ene tijdstip een andere doelgroep aantrekken dan het tijdstip daarvoor. Het is zelfs mogelijk om met de muziekcomputer een planning te maken voor bepaalde dagen. U hoeft simpelweg een planning in te stellen voor een playlist met het juiste genre en aan de muziek hoeft u niet meer te denken!

Rechtenvrije nummers

Wanneer u muziek af wilt spelen in een openbare ruimte als een winkel, horecagelegenheid, sportschool, etc., moet u daar Buma en Sena kosten voor betalen. Iedereen die betrokken is bij het maken van een nummer moet daar natuurlijk voor gecompenseerd worden. Componisten, tekstschrijvers en muziekuitgeverijen worden betaald via Buma. Sena vergoedt muzikanten en producenten. De kosten hiervoor kunnen flink oplopen. Heeft u echter het budget niet voor Buma en Sena, ook dan biedt Backsound de uitkomst. Wij hebben namelijk talloze playlists met rechtenvrije muziek. Dan hebben we het niet over het irritante deuntje dat u bijvoorbeeld aan de telefoon hoort wanneer u moet wachten op de klantenservice, maar echte goede nummers. Deze zijn onderverdeeld in genres en makkelijk toegankelijk via de muziekcomputer.

Zoeken

24/7  muziekcomputer support

Met een muziekcomputer van Backsound heeft u gegarandeerd een product van topkwaliteit in huis. Toch kan er altijd wel iets mis gaan, bijvoorbeeld in de vorm van een storing. Daarom is de klantenservice van Backsound 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Een storing aan uw muziekcomputer, zullen wij altijd eerst op afstand proberen op te lossen. Lukt dat niet, dan komt een ervaren monteur gewoon bij u langs. Binnen een mum van tijd luisteren u en uw klanten weer de beste muziek via uw muziekcomputer.

Vrijblijvende demonstratie van onze muziekcomputer

De software die wij gebruiken op onze muziekcomputer is te downloaden op elke pc naar keuze. Wij geven u daarom de mogelijkheid om het programma 7 dagen lang uit te proberen. Bent u er na die 7 dagen van overtuigd dat een muziekcomputer iets voor u is? Dan neemt u eenvoudig contact op met een van onze specialisten. Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie van de muziekcomputer zelf. Contact opnemen doet u eenvoudig door het formulier hier op de site in te vullen, of door te chatten met een van onze medewerkers. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 026-2020110. Met een muziekcomputer van Backsound luistert u altijd de beste nummers in hoge kwaliteit!