Rechtenvrije muziek horeca

  • Gebruiksvriendelijke software
  • 23 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • 24 uur per dag bereikbaar

Bespaar met rechtenvrije muziek

Bent u ondernemer en heeft u een eigen horecagelegenheid? U bent dan zeker op de hoogte dat een achtergrondmuziek in uw restaurant of café van cruciaal belang is voor de sfeer. Een groot nadeel van het draaien van muziek in een openbare ruimte is dat er Buma en Sena kosten betaald moeten worden. Zo worden de makers van de muziek namelijk gecompenseerd. U kunt op jaarbasis al makkelijk €1000,- besparen wanneer u kiest om rechtenvrije muziek in de horeca te gebruiken. Met de muzieksystemen van Backsound en ons rechtenvrije pakket heeft u toegang tot een groot aanbod aan rechtenvrije muziek. Bent u benieuwd wat Backsound voor u kan betekenen? Lees dan verder of neem meteen contact op met een van de specialisten.

Toonaangevende leverancier van achtergrondmuziek

Backsound is al jarenlang toonaangevend leverancier van hard- en software voor achtergrondmuziek in heel Nederland. Door het gebruik van onze diensten worden een groot aantal bedrijven al voorzien van muziek. Van kleine cafés tot grote restaurantketens, van sportschool tot crematorium; Backsound biedt voor iedereen een passende oplossing. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor baanbrekende technologieën, wij staan u ook graag te woord bij vragen en om advies te verlenen. Met de producten van Backsound krijgt u bovendien een 24-uurs service. Wanneer u een storing heeft kunt u telefonisch contact opnemen, en wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. In de meeste gevallen kan dit zelfs gewoon op afstand. U kunt zelf ook op afstand uw systeem beheren. De meest recente ontwikkeling van Backsound, de app iBacksound, geeft u namelijk vanaf uw mobiele telefoon of iPad toegang tot het Backsound muzieksysteem in uw onderneming. Met het Backsound muzieksysteem heeft u toegang tot een zeer groot aanbod aan rechtenvrije muziek voor de horeca. Deze kunt u met een gerust hart afspelen zonder te betalen voor een licentie.

Rechtenvrije muziek voor de horeca

Als u muziek afspeelt in uw openbare ruimte moet u daar altijd Buma/Stemra en Sena kosten voor betalen. Wanneer het nummer in een publieke ruimte afgespeeld wordt heeft iedereen die betrokken is bij het maken van de muziek namelijk recht op een vergoeding. Voor u als ondernemer is het onmogelijk om aan elke betrokken persoon van elk nummer dat u afspeelt een apart bedrag te betalen. Daarom betaalt u dit aan Buma en Sena, die vervolgens een vergoeding verleent aan de betrokken partijen. Componisten, tekstschrijvers en muziekuitgeverijen krijgen een vergoeding via Buma, en Sena betaalt de muzikanten en producten die betrokken zijn bij het maken van het nummer. Voor een horecaonderneming kan het betalen voor deze licenties een flinke kostenpost zijn. Daarom is het mogelijk om rechtenvrije muziek in de horeca af te spelen. U kunt ervoor kiezen om zelf rechtenvrije muziek uit te kiezen via internet, maar u loopt dan wel een groot risico. De wetgeving is namelijk erg streng hierover. Wordt er bij een controle toch ontdekt dat een nummer uit uw afspeellijst niet rechtenvrij is, dan moet u niet alleen alsnog de licentiekosten betalen. En daar komt bovendien een boete bovenop!

Afstandbediening backsound muziekcomputer

Rechtenvrije muziek zonder risico

Wilt u gebruik maken van rechtenvrije muziek in de horeca zonder dit risico te lopen? Het abonnement op rechtenvrije muziek van Backsound biedt de uitkomst! Met ons geavanceerde muzieksysteem heeft u toegang tot een groot aanbod rechtenvrije muziek voor de horeca. Denkt u dat dit de irritante deuntjes zijn die vaak geassocieerd worden met rechtenvrije muziek? Dan heeft u het helemaal verkeerd. De rechtenvrije muziek die aangeboden wordt door Backsound bestaat uit echt goede nummers uit een groot aantal verschillende genres. Zo zit er altijd iets bij waarmee u de gewenste stemming in uw kroeg of restaurant krijgt. Bij het rechtenvrije abonnement zit bovendien de 24-uurs storingsservice gewoon inbegrepen.

Steeds groter aanbod

Met een abonnement op rechtenvrije muziek voor de horeca van Backsound kunt u een voorgeprogrammeerde afspeellijst aan zetten die gebaseerd is op genre, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen afspeellijst te maken. Door het constant ontwikkelen en verbeteren van onze producten is er bij Backsound altijd nieuwe rechtenvrije muziek beschikbaar. De bezoekers van uw kroeg of restaurant hoeven dus zeker niet telkens naar hetzelfde nummer op repeat te luisteren! Ontdek zelf het aanbod aan rechtenvrije muziek in de horeca van Backsound door het downloaden van onze software. U kunt onze service 7 dagen uitproberen.

Neem contact op met Backsound

Bent u na de proefperiode overtuigd dat Backsound het programma is voor rechtenvrije muziek in uw winkel? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar 026-2020110. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Dit nummer kunt u ook bellen als u al gebruik maakt van Backsound maar u een storing ervaart. Wij zijn hierop 24/7 beschikbaar. Wilt u liever dat een medewerker van Backsound contact met u opneemt? Dan kunt u hier op de site het contactformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.