Producten

Backsound Producten

!!NIEUW!! Muziek computer met afstandbediening iBacksound

Backsound on MiniPC

!!NIEUW!! iBacksound PC met smart Phone afstandsbediening

iBacksound is een revolutionair product van Backsound. De combinatie van “remote” met een willekeurige pc met de backsound muziek software geinstalleerd. Doormiddel van het downloaden van de “remote” app op je smart Phone is de muziekcomputer te bedienen met je eigen telefoon. Je hebt dus een muziekcomputer in eigen hand. Met deze “remote” heb je keuze uit miljoenen liedjes in meer dan 100 genres, met de identieke functies als op de muziekcomputer.

itunes_icon   app-store-icon-300x300 Redeeming promo codes
read more

All-in one Touch screen muziekcomputer

Backsound on TouchScreen computer

All-in one Touch screen muziekcomputer

Backsound heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot de meest innovatieve muziekleverancier van Nederland. Backsound luistert goed naar vragen uit de markt en speelt daar steeds adequaat met in eigen huis ontwikkelde, bijzonder geavanceerde technologie op in. Het BACKSOUND-systeem kan met het internet verbonden worden. Indien gewenst kan een all in one touchscreen pc geleverd worden.
read more

Backsound RechtenVrij

Rechtenvrij

Backsound levert tevens rechtenvrijemuziek. Heeft u een restaurant en wilt u af van de Buma en Sena kosten. Met het Backsound rechten vrij pakket word u gevrijwaard van deze kostenpost. Door een perfecte samenstelling en keuzes van verschillende genres weet u zeker dat u altijd de juiste muziek ten gehore kan brengen. De muziek is onderverdeeld in verschillende genres, daarbij kunt u zelf speellijsten maken en onbeperkt nieuwe muziek toevoegen. Een echte aanrader voor de restaurants!

Login code aanvragen

Prijzen Rechtenvrijemuziek

 

itunes_icon

read more

Multiroom muziekcomputer

Multiroom muziekcomputer

Multiroom muziekcomputer

Doormiddel van een extra geluidskaart aan een computer te koppelen kunt u gebruik maken van het multiroom systeem. Hiermee kunt u meerdere ruimten voorzien van verschillende muziek. Terwijl u in de bar top 40 afspeelt, speelt er het restaurant rustige achtergrond muziek. Per geluidskaart kunnen er 4 aparte ruimten bediend worden.
read more

Download de backsoundsoftware op je eigen PC

Download BackSound software and install it to your own PC

Download de backsoundsoftware op je eigen PC

Backsound is the instaleren op iedere pc. Op deze manier kunt u kennis maken met de backsound formule. Via deze DOWNLOAD link installeert u eenvoudig de software. Na het registreren kunt u 7 dagen gebruikmaken van de software en tovert u uw pc om in een volwaardige muziekcomputer. vergeet niet onder het kopje video help de instructie filmpjes te bekijken.
read more

Radio

Radio

Radio

Indien u gebruik wenst te maken van de perfecte muziek voor uw bedrijf, maar geen interactie wenst om de speellijsten te veranderen, dan kunt u kiezen voor de backsound radio. Met de backsound radio worden de juiste genres voor u klaar gezet zodat u zorgeloos kunt genieten van de juiste muziek. De muziek zal online op de radio gedownload worden zodat u nooit last heeft van haperingen vergelijkbaar met streaming spelers.
read more